Karcsúsító gyógynövények

Testkozmetikai kezelés- karcsúsító gyógynövényekkel 

A testkozmetikai kezelés célja, természetes megoldással a zsírégetés támogatása. Aroma és meleg terápiával kezelt testfelület derék-csípő, ezt támogatja az  illatterápia. 

A gyógynövényes kezelés kétféle módon támogatja a testfogyást és a narancsbőr kezelését.

1, Az emésztőrendszerre gyakorolt hatásokkal:

A kezelés során alkalmazott (borsmenta, ánizs, édeskömény, rozmaring, citromfű, levendula) karcsúsító gyógynövények az emésztési folyamatba avatkoznak be több ponton, ezáltal az emésztés felgyorsul, a gyomor hamarabb kiürül, a zsírok bontása intenzívebb lesz. Emellett az emésztést gátló gyulladásos folyamatokat csökkentik, nyugtatják és fertőtlenítő hatásuknak köszönhetően tisztítják a bélrendszert. Az egészségesen működő emésztőrendszer a fogyókúrát és a narancsbőr elleni harcot is támogatja. Továbbá a narancsbőr kezelésnél előnyös még az édeskömény és ánizs hatása, mert fokozzák a vizelet kiválasztását, puffadás-gátlók, görcsoldók és az ödéma képződési folyamatokban is kedvező hatásuk van. Az édeskömény több száz éve, mint népi fogyasztószer is ismert, számos forrás számol be sikeres testsúly csökkenésről, amit az édeskömény rendszeres használatának volt köszönhető.

2, Lokális keringés intenzív serkentésével:

Nőknél a problémás területeken (comb, fenék, csípő) gyakran alakul ki cellulit, ahol található ott rossz a bőr szöveteinek vér és nyirokkeringése, ezáltal lassabb az anyagcsere, előre haladott narancsbőr esetén az érintett tesztrészen a bőr hidegebb és szürkébb színű. A gyógynövények illóolajai a kezelt testfelületen serkentik a lokális vérkeringést, erősítik a bőr ingerlését, a fokozott vérellátás miatt a meleg hatás háromszor mélyebben hatol be a szövetekbe, mint egy hagyományos meleg terápia esetében. Érdemes megjegyezni, hogy a kezelés során csak a kezelt testrészt éri hőhatás, ezért magasabb hőmérsékletet tudunk elviselni. A meleg terápia valamint a gyógynövények hatóanyagai gyorsítják és normalizálják a kezelt testrész bőr szöveteinek vér és nyirokkeringését és serkentik az anyagcserét, ezáltal erősítik a kötőszövetet. A kezeléshez alkalmazott rozmaring a lokális vérellátást, bőranyagcserét, izzadást fokozó hatást fejt ki. A narancsbőr féken tartása, nem csak esztétikai kérdés, mert befolyásolhatja közérzetünket és egészségi állapotunkat. A kezelés alatt levendula illatterápia kiegyensúlyozó hatását élvezhetjük. 30 perc kezelés után a kezelt testrész átmelegszik, az illóolajok felszívódnak, ezután következik 30 perc zsírbontó masszázs.


Sportruházat-www.shop11.hu-folyamatos akciók