Gyógynövényes kezelések

Hétköznap hétfőtől-péntek 17 óráig érvényes kedvezményes árak!

Alapkezelés+ Illatterápia+30 perc gyógymasszázs- 7.000, Ft

Alapkezelés+ Illatterápia+30 perc thai masszázs - 8.000, Ft

Alapkezelés+Illatterápia 3.000, Ft

Illatterápia 2.500, Ft 

Levendulás-citromfüves nyugtató és kiegyensúlyozó kezelés

A kezelés célja, a stressz tüneteinek - testi és lelki feszültség- csökkentése, a nyugalom érzésének kiteljesítése.

A kezelés leírása: Hát-derék testfelületen citromfüvű-levendula gyógynövény mix alkalmazásával 30 perc aroma és hő-terápiás kezelést végzünk, amely jól oldja a stresszes állapot okozta lelki és testi feszültséget. Közben az illatterápia során élvezhetjük a levendula illatának csöndesítő hatását. A kezelés után 30 perces lazító masszázsban lesz részünk, amely tovább erősíti nyugalmi állapotunkat. A levenduláról szokták mondani, hogy mind testi, mind szellemi értelemben tisztit. Sokoldalú növény: a relaxáló, nyugtató és kiegyensúlyozó hatása mellett enyhíti a heves érzelmeket, ingerlékenységet. Népi gyógyászatban alkalmazzák még görcsoldó, szélhajtó, vizelethajtó, emésztést támogató hatását valamint külsőleg reumás fájdalmakban idegzsába kezelésére. 

Testkozmetikai kezelés- karcsúsító gyógynövényekkel 

A testkozmetikai kezelés célja, természetes megoldással a zsírégetés támogatása. Kezelt testfelület derék-csípő.

A gyógynövényes kezelés kétféle módon támogatja a testfogyást és a narancsbőr kezelését.

1, Az emésztőrendszerre gyakorolt hatásokkal:

A kezelés során alkalmazott (borsmenta, ánizs, édeskömény, rozmaring, citromfű, levendula) karcsúsító gyógynövények az emésztési folyamatba avatkoznak be több ponton, ezáltal az emésztés felgyorsul, a gyomor hamarabb kiürül, a zsírok bontása intenzívebb lesz. Emellett az emésztést gátló gyulladásos folyamatokat csökkentik, nyugtatják és fertőtlenítő hatásuknak köszönhetően tisztítják a bélrendszert. Az egészségesen működő emésztőrendszer a fogyókúrát és a narancsbőr elleni harcot is támogatja. Továbbá a narancsbőr kezelésnél előnyös még az édeskömény és ánizs hatása, mert fokozzák a vizelet kiválasztását, puffadás-gátlók, görcsoldók és az ödéma képződési folyamatokban is kedvező hatásuk van. Az édeskömény több száz éve, mint népi fogyasztószer is ismert, számos forrás számol be sikeres testsúly csökkenésről, amit az édeskömény rendszeres használatának volt köszönhető.

2, Lokális keringés intenzív serkentésével:

Nőknél a problémás területeken (comb, fenék, csípő) gyakran alakul ki cellulit, ahol található ott rossz a bőr szöveteinek vér és nyirokkeringése, ezáltal lassabb az anyagcsere, előre haladott narancsbőr esetén az érintett tesztrészen a bőr hidegebb és szürkébb színű. A gyógynövények illóolajai a kezelt testfelületen serkentik a lokális vérkeringést, erősítik a bőr ingerlését, a fokozott vérellátás miatt a meleg hatás háromszor mélyebben hatol be a szövetekbe, mint egy hagyományos meleg terápia esetében. Érdemes megjegyezni, hogy a kezelés során csak a kezelt testrészt éri hőhatás, ezért magasabb hőmérsékletet tudunk elviselni. A meleg terápia valamint a gyógynövények hatóanyagai gyorsítják és normalizálják a kezelt testrész bőr szöveteinek vér és nyirokkeringését és serkentik az anyagcserét, ezáltal erősítik a kötőszövetet. A kezeléshez alkalmazott rozmaring a lokális vérellátást, bőranyagcserét, izzadást fokozó hatást fejt ki. A narancsbőr féken tartása, nem csak esztétikai kérdés, mert befolyásolhatja közérzetünket és egészségi állapotunkat. A kezelés alatt levendula illatterápia kiegyensúlyozó hatását élvezhetjük. 30 perc kezelés után a kezelt testrész átmelegszik, az illóolajok felszívódnak, ezután következik 30 perc zsírbontó masszázs.