LEVENLA gyógynövényes gőzágy® értékesítés

Üzleti lehetőség

vállalkozók részére a szolgáltatási portfólió bővítésére

A LEVENLA gyógynövényes gőzágy® a turizmus, wellness- SPA- szépségiparban és természetgyógyászatban működő szolgáltatók részére lehetőséget nyújt, a piacon egyedinek és újdonságnak számító 100%-ban természetes kezelési szolgáltatások nyújtására. A berendezés egyedi jellemzői: 

  • A természetes megoldásokat előnyben részesítő fogyasztói igények új trendje alapján lett kifejlesztve, amely közvetlenül a természetes anyagok alkalmazását részesíti előnyben.    
  • Egyedülálló FITO-SPA berendezés, amely elsőként kizárólag 100%-ban természetes alapú kezeléseket alkalmaz, közvetlenül szárított - gyógyszerkönyv minőségű- gyógynövények felhasználásával.
  • Lokális testfelületre irányuló meleg-terápiás kezelést tesz lehetővé, - mivel nem az egész testet éri a hő, - a kezelt testrészen nagyobb hőmérsékleten lehet végezni a terápiát.
  • A gyógynövényes kezelések között elsőként érintőképernyős vezérlés segítségével választható programokkal a kezelés egyéni igényekre szabható.
  • LEVENLA gyógynövényes gőzágy® zöld termék, megfelel a fenntarthatósági elvárásoknak. A gőzágy faszerkezete együtt él a gyógynövényekkel, magába szívja a kezelésekkor felszabaduló illóolajokat, ez tovább erősíti a vendéget körülvevő természetes közeg élményét.

További információ elérhetősége:  

Fejlesztő, gyártó: Serotech Innovációs Kft. Tel.: 06-20-418-4143, e-mail: attila.szabo@serotech.hu